Airco

Airco & Elektra is in het bezit van de Stek-erkenning voor haar airco werkzaamheden. Een airco in een winkel, in de horeca of op het werk is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Een aangename temperatuur is niet alleen prettig voor de bezoeker, maar ook in het belang van werkgever en werknemer. De werknemer voelt zich beter en meerdere onderzoeken wijzen op het verband tussen de werkprestaties en de temperatuur van de werkomgeving. Van kwalitatief slechte lucht kunt u zelfs ernstig ziek worden. Het juiste airco systeem gaat rook, bacteriën, virussen, vieze geurtjes, stof, afval en schimmels effectief te lijf. Reken eenvoudig zelf uit welke installatie u moet hebben!

Onberispelijk
Airco & Elektra bestaat uit Dick Hansen en Simon Tol. Samen hebben zij ruim 45 jaar specialistische kennis en ervaring in huis op het gebied van elektrotechniek, airco, beveiliging, camerasystemen en domotica. Het Volendamse bedrijf is voor alle voorkomende elektra werkzaamheden gekwalificeerd. U kunt er dus van op aan dat de installatie van al uw elektrotechnische diensten door Airco en Elektra onberispelijk wordt uitgevoerd. Ons zeer diverse en tevreden klantenkring zegt genoeg. Werkelijk al onze diensten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen.

Wie en hoe?
Airco & Elektra legt elektrotechnische installaties aan, in/voor winkels, kantoren, (semi)overheden, bedrijven en bij particulieren. Ieder gebouw of woonhuis is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Bij ons staat maatwerk in iedere situatie centraal. Airco en Elektra komt met advies en vertaalt uw wensen in een elektrotechnisch ontwerp. Vervolgens voeren onze monteurs alle benodigde werkzaamheden vakkundig en vlot voor u uit. De installatie kan worden getest en ook naderhand kunt u vanzelfsprekend altijd bij ons terecht voor service en onderhoud.

Mogelijkheden
Airco is één van de vele dingen waar wij goed in zijn. Wij hebben sterk uiteenlopende elektra installaties voor bedrijven en particulieren aangelegd. Gebruik makend van de beste materialen en laatste technieken leggen wij al jarenlang de basis voor feilloos functionerende:

  • Elektra
  • Data
  • Airco
  • Beveiliging (camera, alarm etc.)
  • Telefonievoorzieningen
  • Domotica (u bestuurt uw hele woning of kantoor via één bedieningspaneel)

Neem nu contact met ons op en informeer naar de ruime mogelijkheden.

STEK erkend installateur

stek_whiteAirco & Elektra is een Stek-erkend airco-installateur. Deze erkenning houdt (onder andere) in dat de onderneming de bevoegdheid en deskundigheid heeft om de meest uiteenlopende aircosystemen te installeren. Bovendien dient de aircomonteur middels cursussen op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op zijn vakgebied. U kunt er dus van op aan dat de installatie van uw aircosysteem door Aico en Elektra onberispelijk wordt uitgevoerd.