Over ons

Airco & Elektra is opgericht door Dick Hansen en Simon Tol. Samen met een aantal streng geselecteerde vaklieden en zzp’ers kunnen zij iedere elektrotechnische uitdaging aan. Voltooide opdrachten variëren van kleine klusjes bij particulieren tot volledig elektrotechnisch inrichten van villa’s en enorme kantoorpanden. Airco & Elektra heeft bovendien een zeer goede naam op het gebied van domotica en beveiliging.

Dick Hansen
Vanaf zijn beginjaren als elektra specialist houdt Dick Hansen zich bezig met de ontwikkelingen op het gebied van domotica (huisautomatisering). Zijn specialisme komt tot uiting in aansprekende (en zeer grootschalige) projecten waarbij uiteenlopende elektronische apparatuur met elkaar communiceert op basis van het KNX/EIB protocol. Airco & Elektra is bovendien geautoriseerd dealer van het vooraanstaande merk Control4.

Simon Tol
Simon Tol heeft sterk uiteenlopende elektrotechnische installaties voor bedrijven en particulieren aangelegd. Gebruik makend van de beste materialen en laatste technieken legt hij al jarenlang de basis voor feilloos functionerende stroom-, data- , beveiliging- en telefonievoorzieningen. Een echte vakman die nooit verzaakt en pas stopt wanneer de klus feilloos geklaard is.