Stappenplan

Wenst u gebruikt te maken van onze hoogstaande diensten op het gebied van airco, elekrotechniek, beveiliging of domotica? Wij zetten onze werkwijze graag uiteen in zes heldere stappen zodat u precies weet wat u kunt verwachten:

Inventarisatie
Omdat wij altijd uitgaan van uw specifieke situatie maken wij graag een afspraak om langs u te komen. Afhankelijk van de aard van de opdracht voeren we een capaciteitsberekening uit (airconditioning) of vindt een inventarisatie plaats van te verrichten werkzaamheden en benodigde materialen (elektrotechniek en beveiliging). Tevens staat de expertise van Airco & Elektra geheel tot uw beschikking voor aanvullende tips en adviezen.

Offerte
Nu de opdracht is vastgesteld en we uw situatie kennen ontvangt u van ons een overzichtelijke en eerlijke prijsopgave. Bij ons geen kleine lettertjes en nare verrassingen achteraf.

Plan van aanpak
Na offerteakkoord zetten we de opdracht – afhankelijk van de aard en omvang – al dan niet om in een technisch ontwerp. Daarna volgt de planning van werkzaamheden waarover u uiteraard tijdig wordt geïnformeerd

Installatieproces
Tijdens het installatieproces wordt de planning strak aangehouden, met een open vizier en flexibele houding ten opzichte van onvoorziene omstandigheden die zich altijd voor kunnen doen. Alle werkzaamheden worden professioneel en efficiënt uitgevoerd en de werkomgeving wordt weer netjes achter gelaten. Mocht u tijdens het installatieproces op- of aanmerkingen hebben, schroomt u dan niet om ons aan te spreken!

Oplevering
Tijdens de oplevering lopen we de werkzaamheden met u na en testen we de installatie. Mocht u hierbij een onvolledigheid of tekort signaleren dan wordt dat direct hersteld. Airco & Elektra sluit de oplevering niet voordat is geconstateerd dat de installatie volledig en netjes is afgewerkt en naar behoren functioneert.